گوشه کناره مرز و بوم وسیع کشورایران , دارنده جاذبه های توریسم و تجهیزات تفریحی است که مسافران متعددی را در سمت خویش می کشاند . جزیره کیش که در قلب خلیج عجم قرار گرفته , یک کدام از این بخشها است که سبب ساز شده تا کیش همواره در ابتدا سفرهای بخش اعظم گردشگران و مسافران قرار بگیرد .
درین جزیره گشت و گذار و تفریح و تجهیزات فراوانی موجود است که مطمئنا یاد ی خیر و خوبی را در ذهن میهمانها خویش به جای میگذارد . میل کردن غذاهای محلی کیش نیز علاوه بر اینها سبب ساز می شود تا مزه به یاد ماندنی آن را , برای مدام پایین گویش احساس نمائید .
درین جزیره گشت و گذار و تفریح و تجهیزات فراوانی موجود است که مطمئنا یاد ی خیر و خوبی را در ذهن میهمانها خویش به جای میگذارد . میل کردن غذاهای محلی کیش نیز علاوه بر اینها سبب ساز می شود تا مزه به یاد ماندنی آن را , برای مدام پایین گویش احساس نمائید .
غذاهای محلی نقش بسزایی در انتقال صمیمت و انتقال فرهنگ وتمدن یک جامعه به گردشگران داراست . در واقع می توان اذعان کرد که خوراک یک لهجه است که توسط آن عاطفه ها وهیجانات هم با سایرین به اشتراک نهاده می شود . دراین مقاله کارایی داریم تا خوشمزه ترین غذاهای محلی کیش را به شما معرفی کنیم .
مرگوگ یا این که مرقوق :
اکثر زمان ها گردشگرانی که بدین جزیره مسافرت کرده اند , برای یک توشه نیز که شده مرگوگ و یا این که مرقوق را گوارای وجود کرده اند . یک کدام از غذاهای خوشمزه و محلی جزیره کیش است که برخلاف غذاهای جزیره ماهی در آن هیچ نقشی ندارد . این خوراک یک خورش محلی است که موادی نظیر آرد سنگک , گوشت با استخوان , گوجه خارجی , رب گوجه , فلفل سبز تند , بادمجان , سیر , روغن و نمک از مواد نخستین تهیه و تنظیم این غذای لذیذ میباشند .
برای تنظیم این طعام ابتدا آرد سنگک را الک کرده و با آب ولرم به صورت یک خمیر در میاوریم و میگذاریم تا عالی استراحت نمایند و حجم آن دو برابر شود . بعداز آن که خمیرمان به اصطلاح ور آن را به صورت دایره هایی با قطر یک سانت برش میزنیم .
مضروبه :
از غذاهای محلی کیش که برایطبخ آن از ماهی به کار گیری می نمایند مضروبه است . مضروبه یک غذای خوشمزه محلی کیش است که در آن برای خوش مزه کردن ماهی از سیر و صیفیجات دوچندان و زنجبیل و فلفل به کارگیری می شود .
برنج مجبوس :
برنج مجبوس یا این که مکبوس تحت عنوان یک کدام از غذاهای محلی جزیره کیش شناخته می شود این طعام یک غذای عربی است که معمولا در مجالس و ضیافت طبخ می شودو تحت عنوان یک غذای مجلسی بین بومیان جزیره شناخته می شود .
چنانچه به یک عروسی در جزیره کیش دعوت شدید حتما این طعام را خواهید رویت کرد . به دلیل آن که کهاین خوراک از غذاهای رایجی است که در عروسی ها سرو می شود .
سمک مشوی :
ارگانیک است که در جزیره کیش گونه های غذاهایی که سرو می شود ماهی در آن نقش به سزایی داشته باشد دراین جزیره با دقت قربت به دریا اکثرا غذاهای دریایی جزء غذاهای حیاتی و پای اثبات سفره های بومیان این حیطه است .
سمک مشوی هم یک کدام از غذاهای محلی کیش است که از این قاعده استثنا ندارد و برای تهیه و تنظیم آن از ماهی به کار گیری می شود . بومیان این حوزه برای تهیه و تنظیم سمک معمولا ماهی شیر را به صورت بی نقص سرخ و برشته می نمایند و بایک سس خوش عطرو مزه عربی سرو می نمایند . این خوراک طرف داران متعددی فی مابین گردشگران و مسافران جزیره داراست .
برنج شکری :
برنج شکری یا این که محمر از غذاهای محلی دوستداشتنی جزیره کیش است . و همانگونه که از اسمش پیدا است یک برنج است که به صورت شیرین تهیه و تنظیم می شود . این طعام معمولا با ماهی سرو می شود .
هریسه :
هریسه یکیاز غذاهای محلی خوشمزه و مقوی جزیره کیش است , که برای تنظیم ی آن از بلغور گندم و گوشت دارچین و شکر و نمک استعمال می شود . در واقع می توان اعلام کرد هریسه یک حلیم منحصربهفرد کیش است که سفارشمی شود حتما امتحان کنید.
Comments
Post a Comment